(+45) 53 37 07 86 malerfirmaetmv@gmail.com

Projekter

Nybyggeri

Vi løser en lang række af malerrelaterede opgaver inden for nybyggeri både hos private og erhverv. Det gælder alt fra malerarbejde både udendørs og indendørs, spartling og til tapetsering og opsætning af filt og væv.
Og det er uanset, om det er børneværelser, toiletter, stuer, værelser, lofter, eller hvad du ellers har brug for. Intet er for stort eller småt for os, så tøv ikke med at kontakte os – vi hører gerne, hvad du har af ønsker, så vi kan hjælpe og rådgive dig på den bedst mulige måde i forhold til lige netop dine behov.
Ved projekter hos os kan du være sikker på, at tidsplanen bliver overholdt, og at kvalitet og service er i top.

Renovering

Står du og skal have renoveret hele eller dele af dit hus eller dine erhvervslokaler, kan vi sagtens klare det for dig – også selv om det bare er et enkelt værelse, der trænger til en kærlig hånd.
Vi udfører alt fra malerarbejde både udendørs og indendørs, spartling og til tapetsering og opsætning af filt og væv.

Tapet, filt og væv

Der findes et hav af muligheder inden for tapetsering og opsætning af filt og væv, og det kan måske være svært for den enkelte selv at finde den rette løsning. Vi tilbyder hellere end gerne vores rådgivning, hvis du har brug for hjælp til, hvad der passer bedst ind hos dig.
Vi klarer selvfølgelig også selve tapetseringen og opsætningen af filt og væv.